Om skönhet

In Om by "Bella" Gabriella Bakar

En god hudhälsa utstrålar fräschör. Vi har många olika resultatinriktade behandlingar att erbjuda inom hudvård. Vi är experter inom hudhälsaoch under många år har vi samlat på oss erfarenhet/kunskap och ligger i framkant vad gäller avancerad och teknisk hudvård. Flertalet av våra behandlingar går att kombinera för att uppnå ditt önskade resultat. Välkommen att kontakta oss – Din personliga hudterapeut, estetiker och kostrådgivare!

Målmedvetna resultat

Vill du kan du alltid avancera dina rutiner för mer målmedvetna resultat. Men grunden ligger i enkla steg. Finns det hudproblem som akne, eksem, rosacea kan det i vissa fall behövas stöd med rätt balans i form av kost och näring.

Vad är hudhälsa för dig?

Ta hjälp av en auktoriserad hudterapeut för att få ett skräddarsytt koncept för Din hud!

Vad är hudhälsa för dig?

Frisk hud börjar inifrån och speglas av ditt hälsotillstånd. Därför konsulterar vi tillsammans utifrån dina önskemål, bästa behandlingsupplägg för att uppnå ett hållbart och långsiktigt resultat. En sund livsstil kombinerat med en unikt framtagen hudvård hjälper till att bibehålla en välmående hud- inifrån och ut.

Minska åldrande, grov hy & solskador

Sann skönhet kommer inifrån sägs det men det är vår egen sol står för huvuddelen av hudens åldrande. Exempel på sådana solskador är pigmentförändringar, grov hy, kärl och rynkor. Man kan reducera detta med olika typer av avancerad hudvård och skönhetsbehandlingar. Vi låter din skönhet lysa igenom extra mycket genom våra kvalitetssäkrade och professionella estetiska behandlingar. Med en kombination av vårt utbud med modern utrustning, avancerade behandlingar, medicintekniska peels och dermatologiska produkter når du det absolut bästa resultatet.

Våra estetiska behandlingar innefattar bland annat hårborttagning med diodlaser eller plasmablixtar och Dermapen 4 mot ärrbildningar, åldrad hud, rynkor, melasma eller påsar under ögonen.  Och genom vårat samarbete med Nordic Wellness kan vi dig det lilla extra.