Om hudvård

In Blogg, Om by "Bella" Gabriella Bakar

Frisk hud börjar inifrån och speglas av ditt hälsotillstånd. Därför konsulterar vi tillsammans utifrån dina önskemål, hud- och hälsotillstånd med ett tydligt behandlingsupplägg för att uppnå ett hållbart och långsiktigt resultat. En sund livsstil kombinerat med en unikt framtagen hudvård hjälper till att bibehålla en välmående hud- inifrån och ut.

Behandling efter hudtillstånd

Vi arbetar med avancerad och resultatinriktad hudvård där vi utför både estetiska och medicinska behandlingar efter ditt hudtillstånd, hälsa samt efter dina egna önskemål.

Vid varje behandling ingår alltid en hudanalys och råd om hur man bör vårda sin hud hemma för att bibehålla resultat mellan behandlingarna samt förebygga och undvika hud problem och negativ påverkan på sin hud. 

Vi utför både estetiska och medicinska ansiktsbehandlingar.

Effektiv resultatinriktad hudvård

Framförallt jobbar vi med resultatinriktad hudvård genom dermatologiska produkter som Exuviance professional samt Dermaceutic Laboratorie vilket märke är utvecklat av ett team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger för att behandla olika hudtillstånd med diverse hudproblem så som hyperpigmentering, akne och tecken på åldrande.

Vill du kan du alltid avancera dina rutiner för mer målmedvetna resultat. Men grunden ligger i enkla steg. Finns det någon hudproblematik som akne, eksem, rosacea kan det i vissa fall behövas stöd med rätt balans i form av kost och näring.