Om Skin Center

In Om by "Bella" Gabriella Bakar

Varmt välkommen till vårt unika koncept med både hudvård, skönhet och hälsa i ett. På Skin Center får du hjälp av välrenommerade, Gabriella Bakar, som är auktoriserad hudterapeut med CIDESCO diplom samt innehar gesällbrev; av läkemedelsverket godkänd apotektstekniker samt diplomerad licensierad kostrådgivare. Hos oss kan du få unik hjälp med din hud på ett tryggt och säkert sätt.

Frisk hud börjar inifrån

Frisk hud börjar inifrån och speglas av ditt hälsotillstånd. Därför uppkom idén av att kombinera även hälsa i form av kostrådgivare. Detta i en perfekt miljö som i ett gym, Nordic Wellness, med tillgång till de senaste maskinerna och träningsprogrammen. Allt du behöver för att må bra och få en fin och fräsch hy.

Ditt hudtillstånd är personlig och unik. Därför konsulterar vi tillsammans utifrån dina önskemål, bästa behandlingsupplägg för att uppnå ett hållbart och långsiktigt resultat. En sund livsstil kombinerat med en unikt framtagen hudvård hjälper till att bibehålla en välmående hud- inifrån och ut. 

I samarbete med Nordic Wellness kan vi erbjuda er både träningsglädje, moderna hudvårdsbehandlingar samt avancerade skönhetsbehandlingar.

Vi hoppas ni kan få stor nytta av detta nya framgångsrecept!

Alla våra behandlingar utförs utifrån konsultation och rådgivning från en auktoriserad hudterapeut. Boka en kostnadsfri konsultation. Se även våra behandlingar vi erbjuder.

Auktoriserad hudterapeut med CIDESCO diplom samt gesällbrev

Grundaren av Skin Center är Gabriella Bakar med över 10 års erfarenhet som är auktoriserad hudterapeut med CIDESCO diplom samt gesällbrev. Gabriella är medlem i SHL.

Internationell organisation

Den internationella examen inom CIDESCO ses världens mest prestigefyllda kvalifikationer inom estetik och skönhetsvård idag. CIDESCO är den största internationella organisationen för hudterapeuter.

Utbildad apotekstekniker

Gabriella började sin resa som Apotekstekniker i 6 år där hon arbetade mycket med medicinering för aknehy, rosacea, atopiskt hud m.m och är godkänd av läkemedelsverket som rådgivare och hantering av receptfria läkemedel.

Efter alla hudanalyser och rådgivning på apoteket ville hon kunna hjälpa alla kunder med sina hudproblem på en annan nivå.

Licensierad kostrådgivare

Gabriella är även Diplomerad/licensierad kostrådgivare som kan ge vägledning och rådgivning i olika frågor som rör både kost, hälsa och livsstil. I samarbete med Nordic Wellness får du som kund 15% rabatt på valfritt träningskort samt 20% rabatt i deras shop.

Med min bakgrund och all erfarenheter jag har fått genom åren så vill jag nu kunna bidra och uppfylla olika människors behov och självklart fortsätta utvecklas.

Därför kändes det bäst att öppna eget och äntligen kunna få utföra mina kunskaper och ge så mycket nytta till varje kund. 

Är även Diplomerad/licensierad Kostrådgivare, här kan jag även ge vägledning och rådgivning i olika frågor som rör både kost, hälsa och livsstil.

Våra kära kunderVad säger de om Skin Center

Fantastiskt bemötande med bra rådgivning och behandling!Zohra A.
Image
Varmt bemötande och professionell behandling, supernöjd!Carolina T.
Jag ger Skin Center Hudvård i Huddinge fem stjärnor.
Väldigt nöjd med mina laserbehandlingar, rekommenderar starkt!Stefan S.
Jag ger Skin Center Hudvård i Huddinge fem stjärnor.