Plasmaljus med Jett

In Behandlingsmetoder, Jett Plasmapen, Plasmaljus by "Bella" Gabriella Bakar

Munstycket ger en liten plasmablixt som hoppar från spets till hud i en mikro-millimeterstorlek. Denna ytliga punkt minimerar huden i sin omedelbara närhet -vilket minskar överskotts hud och stramar åt huden i det behandlande område. En serie i små bruna fläckar är strategiska placerade i ett visst mönster för att uppnå önskat resultat.

Jett Plasma – med plasmablixtar

Plasmablixten kan inte bränna mer än 0,5 mm i huden, vilket gör att man inte kan bränna sig. Man blir svullen dom första 2-3 dagarna och därefter bildas det skorpor som avtar efter ca.5-7 dagar. En lätt rodnad framstår efter allt och den totala läkningsprocessen är i ca.1 månad.

Jett Plasma Medical

Jett Plasma Medical, som vi på Skin Center använder oss av, är ett revolutionerande ansiktslyftning procedur som inte kräver någon operation. Den stramar åt och lyfter huden med omedelbara resultat.

Plasmapen är en icke-kirurgisk icke-invasiv behandling som krymper överflödig hud, påsar och rynkor. Kliniska studier har påvisat att plasma energins värme har en uppstramande effekt.

Konsultation inför behandling:

Under konsultationen kommer vi att analysera problem arean, undersöka huden och diskutera utbudet av tillgängliga behandlings alternativ för att kunna hjälpa dig att välja rätt beslut.

Behandlingen tar ca. 60 min att utföra men innan det behövs det smörjas med en bedövningssalva i ca.30 min

Kommer tydligt att gå igenom vad som krävs för både före och efter behandling

JETT Plasma

– NÄSTA GENERATIONS PLASMALJUS ÄR HÄR!

JETT Plasma är den första och världens enda patenterade Plasmaljusutrustning baserad på likström vilket ger möjlighet till både ablativ och icke-ablativ behandling i ett och samma sofistikerade instrument.

Vad är JETT Plasma

JETT Plasma är en effektiv behandlingsmetod som utan kirurgi erbjuder ett brett urval av multifunktionella antiagebehandlingar, allt från eliminering av oönskade huddefekter såsom kärl, pigmenteringar, ytliga dyskromier, etc. till djupgående vävnadsuppstramning, s.k. skin tightening, hudåtstramning. Den minimalt invasiva metoden är en vetenskapligt beprövad teknik, som har påvisat speciellt effektivt, som icke-kirurgiskt ögonlockslyft (blefaroplastik), rynkreducering samt behandling av akne och ärr. Plasmaljusets gniststråle skapar en kontrahering av huden och återställer dess ”täthet” och eliminerar överflödig hud.

5 MUNSTYCKEN – 3 HANDHAVANDETEKNIKER

JETT Plasma är marknadens enda plasmaljusutrustning som erbjuder upp till 5 olika munstycken (1 ablativt och 4 icke-ablativa) för olika indikationer, hudtyper och behandlingsområden. Dessutom erbjuds 3 olika handhavandetekniker (Dotting, Scanning och Elektrofores med plasmaflöde) i en och samma utrustning vilket anpassar för säker och effektiv behandling för alla hudområden och alla hudtyper.

JETT Plasma levererar tydliga och långtidsverkande resultat med få eller inga oönskade sidoeffekter. Utrustningen har ett brett användningsområde för den professionella kliniken.

UPP TILL 5 MUNSTYCKEN

JETT Plasma erbjuds i 2 utföranden, MEDICAL respektive COSMETIC.
Medical levereras komplett med alla 5 munstyckena, och Cosmetic med 4 Silver Tip-munstycken.

1 x Gold Tip

  • Eliminerar oönskade huddefekter
  • Djupgående Skin Tightening

4 x Silver Tip

  • Elektrofores med plasmaflöde
  • Djupgående vävnadsstimulering och lifting-effekt

3 HANDHAVANDETEKNIKER

Dotting: Djupgående vävnadsuppstramning och rynkreducering. Korrigerar och eliminerar.
Scanning: Ytlig vävnadsuppstramning och rynkreducering. Korrigerar och lyfter.
Elektrofores: Vävnadsrevitalisering. Cellstimulerande plasmaflöde i kombination med inslussning av aktiva mesoterapeutiska ingredienser. Aktiverar, lyfter och rynkreducerar med långtidsverkande resultat.


Med JETT Plasma erbjuder kliniken behandlingsresultat som tidigare krävde kirurgiska ingrepp, enkelt, prisvärt och med kort återhämtningstid, s.k. ”Down-time”. JETT Plasma är för den professionella kliniken.

JETT Plasma är CE-märkt som Medical Device – Din garanti för säkerhet och prestanda. Konceptet är endast tillgängligt för aukt./legitimerad personal!