Permanent hårborttagning Man – Kinder, halslinje, nacke

In Behandlingar, Permanent hårborttagning by "Bella" Gabriella Bakar

Permanent hårborttagning Man - Kinder, halslinje, nacke

  • Effektiv permanent hårborttagning med diodlaser Soprano Ice
  • Man - kinder, halslinje och nacke. 
  • För alla hudtyper
BOKA

1500 kr

30 min

Innan behandling

Raka området du ska behandla innan behandlingstillfället! Behandlingen kan bara utföras på hår som inte vaxats, epilerats, trådats eller dragits ut på annat sätt 4 veckor före behandlingstillfället.

Om permanent hårborttagning

Vill du bli av med de högst oönskade hårstråna en gång för alla? Ja, då ska du välja borttagning med diodlaser. När du rakar dig så skär du av hårstråna eller skäggstråna. Successivt så växer håret ut igen, eftersom hårsäcken som de ”bor i” inte påverkas av att du rakat dig. Men hårborttagning med laser funkar ungefär tvärtom. Med hjälp av en diodlaser skickar man ut en kraftig ljuspuls som pulserar i olika våglängder, och som hela tiden flyttar sig för att träffa hela hårsäckens yta. Ljuspulsen (lasern) träffar alltså inte strået i sig, utan hårsäcken som det växer ut ifrån. Samtidigt som lasern bränner bort hårsäcken så jobbar den med att kyla ned huden på ytan, så att behandlingen är både smärtfri och riskfri.

Behandlingar gjorda med Soprano Ice är effektiv på alla typer av hårstrån och alla färger. Oavsett var de sitter. Det kan vara i ansiktet, på ryggen, på axlarna eller på fötterna.

Om diodlaser Soprano Ice

Laserbehandlingen utförs med ALMAs Soprano ICE Platinum, utsedd till USAs bästa laser 2017. Medical CE samt FDA godkänd. En utav få märken som på marknaden är medicinskt godkända. Prisbelönt teknik med 3 våglängder och kylsystem som gör behandlingen så gott som smärtfri.