Om våra produkter

In Om by "Bella" Gabriella Bakar

Om Hudvårdsmärket Exuviance Professional

Vetenskapligt utvecklad hudvård

Exuviance är avancerad hudvård från de två forskare som upptäckte och tog patent på alfahydroxisyrateknologin (AHA) – en av hudvårdsbranschens största innovationer. Forskning och utveckling sker i Princeton, New Jersey och bolaget har en ledande position inom utveckling av olika sammansättningar som innehåller de egna innovationerna AHA, PHA, NeoGlukosamin och Aminofil jämte övriga väl dokumenterade ingredienser i hudvård. Företaget bakom Exuviance grundades 1988 av dr. Eugene Van Scott, dermatolog och dr. Ruey Yu, farmakolog med dermatologi som specialitet.

Den nya upptäckten Dermaceutic!

Doktorerna träffades 1969 på Temple University i Philadelphia, Pennsylvania. Dr. Van Scotts intresse för att hitta ett sätt att reglera nybildningen av hudceller gjorde att han kom i kontakt med Dr. Yu, som studerade de kemiska och biomedicinska aspekterna vid vissa hudsjukdomar. Deras gemensamma intresse för hudens nybildnings- och förnyelseprocesser blev sedan hörnstenen i över 50 års dermatologisk forskning och utveckling. Dr. Van Scott och Dr. Yu är internationellt erkända auktoriteter inom dermatologin och deras forskningsresultat har ett stort antal gånger publicerats i ledande medicinska tidskrifter.

Exuviance Professional

Exuviance har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos alla som vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem. Produkterna och behandlingarna har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess och förbättra hudens naturliga funktioner. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt och torrt utseende, av nya celler som ger en förnyad lyster. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende. Produktkonceptet finns i två olika utföranden, Exuviance Professional som återfinns hos salonger och Exuviance som säljs i butik.

Om Hudvårdsmärket Dermaceutic!

Dermaceutic är ett franskt hudvårdsvarumäke som är utvecklat av ett team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger för att behandla hudproblem så som hyperpigmentering, akne och tecken på åldrande. Dermaceutics produkter hjälper till att förbereda, optimera och reparera huden, samt förlänger resultatet av estetiska behandlingar såsom laser, fillers och peeling. 

Dermaceutic först med hyaluronsyra

Dermaceutic var bland de första att börja utveckla produkter med ingredienser som hyaluronsyra, stabiliserat C-vitamin och glykolsyra. Sedan dess har de varit ledande inom branschen när det gäller att upptäcka nya effektiva kombinationer av ingredienser inom estetisk dermatologi. Samtliga produkter testas i kliniska prövningar för att säkerställa effektivitet och säkerhet. 

Om du använder andra hudvårdsprodukter som innehåller syror (till exempel AHA-syra), rekommenderas att ha uppehåll med dessa minst två veckor innan syror från Dermaceutic används. Använd ej syrabaserade produkter på solbränd hud, nyvaxad hud eller hud med sår. Vid mörkare hudfärg bör syror användas med försiktighet. Initialt kan torrhet upplevas när du börjar använda syror. Även en utrensande effekt kan upplevas. Om du tar receptbelagda mediciner, rådgör med behandlande läkare innan användning. Undvik aktivt solande när du använder syror och retinol. Undvik användande av syror och retinol vid graviditet och amning.

Dermaceutic erbjuder innovativa ce-märkta peelingsystem och cosmeceuticals, vars resultat backas upp av en av de mest omfattande kliniska studierna i branschen.

Produkterna erbjuder säkra och effektiva lösningar för varje hudtyp. Detta genom målinriktade kemiska peelingbehandlingar och cosmeceuticals, som har utvecklats för att bekämpa grå och livlös hud, oren hud, rynkor och pigmentering.

Produkterna innehåller en unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster.

PREVENT & RESTORE som är deras aktiva produkter.

En unik kombination av aktiva ämnen i höga koncentrationer som resulterar i en fastare och slätare hud med ökad lyster.

Fokus på tre viktiga områden för hudföryngring: Skydd, Stimulering och Reparation.