Mela Peel Forte

In Ansiktsbehandling, Anti-age, Behandlingar, Kemisk peeling, Pigmenteringar & ojämn hud by "Bella" Gabriella Bakar

Mela Peel Forte - Anti-pigmentering

  • Kemisk peeling med bl.a azelainsyra, salicylsyra, mjölksyra, phyticsyra, retinol & arbutin.
  • Mot olika typer av pigmenteringar (fläckar, inflammationer, melasma m.m.).
  • För alla hudtyper
BOKA

3 000 kr

60 min

Mela Peel Forte -Mot olika slags pigmenteringar!
En unik behandling som passar vid ojämnt pigmenterad hud, pigmentfläckar, och s.k. postinflammatorisk pigmentering samt vid melasma.

Mela peel innehåller aktiva ingredienser såsom azelainsyra, salicylsyra, mjölksyra, phyticsyra, retinol och arbutin.
Detta är en kemisk peeling med bevisad effekt på alla typer av pigmenteringar. Mela Peel är långtidsverkande, en peel som bleker och jämnar ut pigmentfläckar samt hämmar produktionen av melanin för att minska uppkomst av nya fläckar.

Du kan alltså med fördel göra denna behandling innan solsäsong för att förebygga och minska risken att fläckar uppstår. Beroende på hur pigmentfläckarna ser ut och hur länge de suttit rekommenderar vi 1-4 behandlingar i kur med ca 4 veckors intervall mellan behandlingstillfällena. I behandlingspriset ingår Mela cream, efterbehandlingscreme, värde 1195kr, en creme som du skall använda upp till en månad efter behandlingen som jobbar blekande på befintliga fläckar och även förebygger uppkomst av nya fläckar.

Mela Peel forte ska sitta på i 6-8 timmar så man går hem med peelingen på. Huden ser “normal” ut och man kan gå och jobba om man kan tänka sig att gå utan smink. När 6 timmar har gått sköljer man av ansiktet och smörjar in med K-ceutic (dagkrämen)

Vi rekommenderar även att du efter behandlingen endast använder K-Ceutic cream, morgon och kväll i minst 3 dagar. K-Ceutic cream är en läkande och lugnandende dagcreme med K-vitamin som dämpar rodnad och reparerar. K-ceutic har SPF 50 som du bör använda efter kemisk peeling för att motverka uppkomst av nya fläckar. När du gör en kemisk peeling behandling skall du endast använda av oss föreskrivna efterbehandlingscremer.