LPG Alliance Vätskeutdrivande/ Cellulit/ Fettreducering – 5 kur

In Behandlingar, Fettreducering & hudåtstramning, LPG by Gabriella "Bella" Bakar

LPG Alliance -Vätskeutdrivande/ Cellulit/ Fettreducering - 5 kur

  • Ger ökad blodcirkulation vilket leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen
  • Ökar kroppensfettförbränning. 
  • Dränage, slaggprodukter, överflödig vätska, mot celluliter. 
BOKA

4 000 kr

40 min x 5

LPG Alliance – Ökar fettförbränning

LPG/ Endermologie®-metodens för kroppen där dess huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning.

Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen. Man gör först en dränage av hela kroppen därefter väljer man ut problemområdet som ska behandlas – antingen fettreducering eller cellulitbehandling. Ett markant resultat syns efter dessa kurer.

Vi tar före- & efter bilder samt gör fettmätning för att kunna följa upp kunden.

Före och efter LPG
Före och efter LPG- behandling.

LPG Alliance – Endermologie

LPG har flera olika behandlingsområden och syften. Bland annat är LPG-behandlingen en teknik som utför mekanisk bindvävsmassage. Endermologie®-metodens behandlingens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Endermologie stimulerar kroppens celler så att det börja reagera, produktion av hudens byggstenar Kollagen och Elastin ökar samt att det sker en Lipolys- Nedbrytning av fettceller. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att toxiner, slaggprodukter och överflödig vätska förs ut ur kroppen (lymfdränage). Vi arbetar med den senaste modellen av LPG, Alliance Medical.