LPG Alliance – Före & efter operation – 8 kur

In Åldrad hud, Behandlingar, Fettreducering & hudåtstramning, LPG, Utvald by "Bella" Gabriella Bakar

LPG Alliance - Före & Efter Operation - 8 kur

  • Före och efter kirurgi-behandling med LPG för att mjuka upp fettcellerna och göra bindväven smidig och följsam, vilket underlättar fettsugning och andra ingrepp.
  • För bäst läkning och jämnare resultat.
BOKA

6 000 kr

40 min x 8

LPG – Före & efter kirurgi

Har du nyligen eller planerar att genomföra en plastikoperation eller fettsugning så lägger vi upp en specifik behandlings plan för att både förbereda inför operationen, samt att uppfölja efter er utförda operation. För bäst läkning och jämt resultat. Varför ska jag göra Lpg före och efter en fettsugning? Före kirurgi för att det mjukar upp fettcellerna och gör bindväven smidig och följsam, vilket underlättar fettsugningen och gör att resultatet blir jämnare. Efter kirurgi för att fördela fettcellerna jämt, ta bort ojämnheter som kan uppstå och för att dränera vätska och svullnad. LPG är alltså bra både innan och efter din operation.

LPG Alliance – Endermologie

LPG har flera olika behandlingsområden och syften. Bland annat är LPG-behandlingen en teknik som utför mekanisk bindvävsmassage. Endermologie®-metodens behandlingens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Endermologie stimulerar kroppens celler så att det börja reagera, produktion av hudens byggstenar Kollagen och Elastin ökar samt att det sker en Lipolys- Nedbrytning av fettceller. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att toxiner, slaggprodukter och överflödig vätska förs ut ur kroppen (lymfdränage). Vi arbetar med den senaste modellen av LPG, Alliance Medical.