JETT Plasma Silver – Hela ansiktet

In Åldrad hud, Anti-age, Behandlingar, Plasmaljus, Utvald by "Bella" Gabriella Bakar

JETT Plasma Silver- Hela ansiktet

  • JETT Plasma Silver tip - reducerar rynkor och linjer, jämnar ut din hudton och hanterar oönskade hudförändringar.
  • Din hud kommer både att stramas upp och föryngras, med långtidsverkande effekt.
BOKA

1500 kr

60 min

JETT Plasma – Djupverkande kurbehandling

JETT PLasma Silver ”Lift & Tight” är en behaglig, effektiv och djupverkande kurbehandling. Behandlingen verkar på att reducera linjer/rynkor, upprätthålla bindvävensfasthet, jämna ut hudton och verka allmänt revitaliserande. Cellernas funktioner normaliseras och resultatet är både djup-och långtidsverkande. (plasmapen) Behandlingen kan även utföras i Kur 6 gånger med 1 veckas mellanrum för mer effekt.

Priser:

  • Full face 1,500:- / 60 min
  • Full face kur 5,500:- / 6×60 min
  • Ögonbehandling 750:- / 30 min
  • Ögonbehandling kur 3500:- / 6×30 min
  • Munbehandling 750:- / 30 min
  • Munbehandling kur 3500:- / 6×30 min

Avancerad hudvårdsbehandling med plasmablixtar

Denna avancerade hudvårdsbehandling är effektiv, djupgående och vitaliserande för din hud. Den reducerar rynkor och linjer, jämnar ut din hudton och hanterar oönskade hudförändringar. Din hud kommer både att stramas upp och föryngras, med långtidsverkande effekt.

Behandlingen börjar med en noggrann rengöring av ditt ansikte. Därefter appliceras ett aktivt serum. Hudterapeuten använder sedan JETT plasma med plana munstycken och att slussa in serumet i din hud. Detta har en allmänt lyftande och åtstramande effekt på din hud.

I nästa steg byter terapeuten till de spetsigare munstyckena för att fokusera på enskilda linjer och rynkor. Dessa munstycken har en mer djupverkande och intensiv effekt.

Som sista steg i behandlingen appliceras en härlig mask, speciellt utvald för att passa proceduren och din hud. Behandlingen är kollagenstimulerande och kvalitetsförbättrande och effekten fortsätter därför i vävnaden upp till tre månader efter behandlingen.

Behandlingen utförs med produkter från JETT plasma, och bygger på plasmaflöde och elektrofores. OBS! Alla behandlingar med JETT plasma ska börja med en gratis konsultation.