Infuzion Skinbooster

In Ansiktsbehandling, Anti-age, Behandlingar, Infuzion, Utvald by "Bella" Gabriella Bakar

Infuzion Skinbooster

  • Anti-rynk behandling m. skinboosters direkt i dermis
  • För mjukare och jämnare hud i ansikte, hals, dekolletage & händer.
  • För alla hudtyper
BOKA

1 800 kr

60 min

Erbjudande! 3 behandlingar för 4000 kr.

Revolutionerande behandling

Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden) till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln. Hyaluronsyra förs ned med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick

Hyaluronsyra är det ämne som bevarar hudens ungdomliga utseende och med åldern är detta något som minskar. Vilket inte bara resulterar i att man blir torr utan bidrar även till minskad elasticitet och rynkor!

Fukt som håller i veckor
När vi åldras börjar kollagen och elastin i de mellanliggande hudskikten brytas ner automatiskt.

När processen startat, accelererar risken för olika hudsymtom och skador: torrhet, pigmenteringar, rosacea, pustlar och slapp/mogen hud.

INFUZION rekommenderas för:

Att förebygga uppkomsten av rynkor
Eliminering av kråksparkar
Reduktion av rynkor
Reduktion av mörka ringar under ögonen
Göra huden mjukare och ge den en jämnare hudton

Behandlingen

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt; fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

Resultat

För optimalt och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad. Infuzion återfuktar huden på djupet och ger ett föryngrat utseende. Inga injektioner behövs och resultatet syns direkt.